Flygpost den 19 februari 2010

Utbildningsmässa med många utställare

Onsdagen den 24 februari, kl 9.30 - 14.30, bjuder Lerums Gymnasium och Lerums vuxenutbildning till utbildningsmässa. Mässan hålls på gymnasiet, i byggnaden Eken, och medverkar gör företrädare från universitet, högskolor, Arbetsförmedlingen, förmedlare av utlandsstudier med flera.

Läs mer om mässan och om vilka som ställer ut

 

Farligt avfall tas emot

På tisdag och onsdag, den 23 och 24 februari, kan du enkelt göra dig av med farligt avfall. Då kommer RagnSells specialbil att ta emot farligt avfall från hushållen på olika platser i kommunen. Farligt avfall kan vara färgrester, glödlampor eller småelektronik (till exempel väckarklockor, strykjärn, matberedare).

Läs mer om var och när du kan lämna farligt avfall

 

Indiskt besök på gymnasiet

Nästa vecka besöker fyra indiska ungdomar Lerums Gymnasium. De kommer från Christ University i Bangalore och är utbytesstudenter i Norge. Veckans schema är späckat med bland annat klassbesök, matlagning, skridskoåkning och Friskis-pass tillsammans med värdarna, klass SA2. Besöket är ett resultat av samarbetet mellan den indiska organisation Centre for Social Action och samhällsinriktningen på gymnasiet.

 

Lördagsträff i Dergårdsfoajén

Morgondagens lördagsträff kl 14 i Dergårdsfoajén i Lerum bjuder på underhållning av Anneli och Lilian Druve, som ska sjunga skillingtryck. De utgör musikföretaget tillika musikgruppen Opera Väst och har båda en gedigen musikutbildning och har spelat in två gemensamma skivor. Fri entré. Kaffeservering.

 

 

Henrik Ripa

Kommunstyrelsens ordförande

Lerum Sveriges ledande miljökommun

 

www.lerum.se

henrikripa.blogg.se

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0