Flygpost den 11 december 2009

  Lusserock på gymnasiet

Idag fredag, den 11 december, är det Lusserock på Lerums Gymnasium kl 18.30 - 00.00. Från skolår 7 och uppåt. Det blir diskotek, rockscen, Idolfinalen på storbilds-tv samt många andra aktiviteter. Flera lokala band samt Idol-Johan Palm och hans bror uppträder. Drog- och rökfritt! Gå gärna ut på stan under kvällen, det är alltid bra med många vuxna ute en sådan kväll.

Läs mer om Lusserock  

 

Invigning av renoverade Solkatten!

I helgen, den 11 - 13 december, invigs det nyrenoverade köpcentrat Solkatten i Lerum, som ägs av Diligentia. På lördagen blir det bandklippning och jag har fått äran att sköta saxen. Solkatten har genomgått en omfattande renovering med bland annat nya glasfasader och framträdande, ljusa entréer. Invigningen går i julens tecken och både barn och vuxna kommer att underhållas av musikframträdanden på flera scener, bland annat av Idol-Sofie och Emilia, tomte, luciatåg, sambaorkester, aktiviteter i butikerna, fiskdamm, ansiktsmålning och mycket mer. Vi får hoppas det är starten på många positiva saker i utvecklingen av Lerums Centrum.

 

Gymnasieelever på klimatmöte

Den 7-18 december anordnas en stor, internationell klimatkonferens i Köpenhamn. Syftet med mötet är att världens länder ska enas om åtgärder som kan bromsa den globala uppvärmningen. Två av gymnasiets elever, Charlott Ågren och Linnéa Bergquist, har fått chansen att åka med genom ungdomsorganisationen Fältbiologerna och kommer vara närvarande inne på mötet, där politikernas förhandlingar tar plats.

Läs mer om gymnasieelevernas närvaro

 

 

 

 

Henrik Ripa

Kommunstyrelsens ordförande

Lerum Sveriges ledande miljökommun

 

www.lerum.se

henrikripa.blogg.se

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0